ESKi DosTLaR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ESKi DosTLaR

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM"

YazarMesaj
Asi_MeLeK
TıP-KoLiK GeNç
TıP-KoLiK GeNç
Asi_MeLeK

Kadın
Meslek : Öğrenci
Lakap : BiRaz çaTLaK ve DeLi DoLu CiMCiMe

ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM" Empty
MesajKonu: ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM"   ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM" EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 5:16 pm

ETO'O: FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM

ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM" Samuel_Etoo_basin

Kuruvchi takımının davetlisi olarak Özbekistan’a giden yıldız futbolcu, başkent Taşkent'te bir basın toplantısı düzenledi. Samuel Eto'o, Özbek Kuruvchi kulübüyle transfer konusunda görüşmelerde bulunduğunu ifade ederek, görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Eto'o, henüz Barcelona'dan ayrılma konusunda kesin karar vermediğini, ancak birçok kulüpten teklifler aldığını kaydederek, hafta sonu Barcelona'da olacağını ve mevcut tüm teklifleri değerlendirerek son kararını vereceğini söyledi.

"Fenerbahçe’den teklif aldım, düşüneceğim"

Gazetecilerin sorusu üzerine Eto'o, Fenerbahçe kulübünden de teklif aldığını belirterek, bu teklifi de Barcelona'ya dönünce değerlendireceğini kaydetti.

Basın toplantısının ardından Kuruvchi kulübüne ait MHSK Stadına 9 numaralı beyaz renkli Kuruvchi formasıyla çıkan Samuel Eto'o, Kuruvchi kulübünün genç yetenekleriyle çalışma yaptı. Kamerunlu futbolcuyu büyük bir taraftar topluluğu karşıladı.
https://eskidostlar.catsboard.com

ETO'O: "FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-