--------------------------------------------------------------------------------
Koca eve zil zurna sarhos girer ve karisina bakarak:
-Ne kadar cirkin oldugunu biliyor musun?
-Sen de pis ve sarhossun, diye cevap verir karisi.
-Iyi de benimki sabaha gececek !…
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadin Kocasina:
-Uzun zamandan beri bana sicak bir kelime soylemedin.
-Cehennemde yan..!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eve zamanindan erken donen koca karisini en iyi arkadaslarindan biri ile sampanya icerken yakalar. Adam hic bozuntuya vermeden ve
sogukkanlilikla silahini ceker ve arkadasini vurur. Kadin soyle bir dogrulur:
-Bak bu sekilde davranmaya devam edersen hic arkadasin kalmayacak.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni evli cift balayindan donerler ve kadin kocasina:
-3 tane nur topu gibi evladimiz olacak der.
-Iyi de nerden biliyorsun.
-Kendileri annemin evinde bekliyorlar..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soru: Basarili erkek kimdir?
Cevap: Karisinin harcayabildiginden fazla kazanabilen erkektir,
Soru: Basarili kadin kimdir?
Cevap: Boyle bir erkek bulabilendir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iki erkek bir lokantada oturmus pencereden bakiyorlar, biri :
-Karsidan karsiya gecen su iki kadini goruyor musun; biri karim digeri ise metresimdir.
-Benden uzun yasayacaksin, der digeri, simdi ben de aynisini soyleyecektim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadin aynada ciplak vucudunu seyrediyor. Esine: "Goruntumu igrenc buluyorum, sarkmis, burusuk. Bir iltifata ihtiyacim var.” der.
Esi: ”Gozlerin, iyi goruyor”
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Yarin 30. evlilik yildonumumuz, bunu kutlamak icin kazi kesebiliriz."
-Nicin? diye sorar esi. "Onun sucu degil ki…..”
Adam yaninda oturan kadina fisildar:
-Sampanya sizi guzellestiriyor
-Bir kadeh dahi icmedim.
-Ama ben onuncu kadehimdeyim……