| sözler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
rihanna_hatice SiTeMiZiN TaTLı BeLaSı
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Nerden : RiHaNnAnIn KaLbİnDeN... Meslek : öğrenci Lakap : Rihanna Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: sözler Paz Mayıs 18, 2008 4:32 pm | |
| *DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir! *SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim *Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere... *Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin
*Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... *GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır *Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin. *Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil, Gözlerimi açtığımda görmek isterim... *saDeCe cOcUkLaR aGlAr Ve SaDeCe AlLaH aFfEdEr EgEr bIr gÜn bEnI üZeRsEn...
*CoCuK DeGiLiM AgLaMaM ALLAH DEGILIM AFFETMEM!!!! | |
|
| |
Asi_MeLeK TıP-KoLiK GeNç
Mesaj Sayısı : 1313 Yaş : 32 Nerden : Yüreğimin götürdüğü Yerden... Meslek : Öğrenci Lakap : BiRaz çaTLaK ve DeLi DoLu CiMCiMe Kayıt tarihi : 03/08/07
| Konu: Geri: sözler Ptsi Mayıs 19, 2008 12:21 pm | |
| *Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin *GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır *Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil, Gözlerimi açtığımda görmek isterim...
Paylaşım için saoll çok güzellerr | |
|
| |
peri kızı SiTeMiZiN iNCiSİ
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Nerden : HaYaTıM RoMaN Meslek : Öğrenci Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: sözler Cuma Mayıs 23, 2008 7:52 pm | |
| | |
|
| |
FiRLaMa Genç Fb'li
Mesaj Sayısı : 131 Nerden : hayatı boşla gitsin Meslek : komedyen çırağı Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: sözler C.tesi Mayıs 24, 2008 10:56 pm | |
| saolasn hatice bunları çok duydum ama çoğu yalandı | |
|
| |
Asi_MeLeK TıP-KoLiK GeNç
Mesaj Sayısı : 1313 Yaş : 32 Nerden : Yüreğimin götürdüğü Yerden... Meslek : Öğrenci Lakap : BiRaz çaTLaK ve DeLi DoLu CiMCiMe Kayıt tarihi : 03/08/07
| Konu: Geri: sözler Paz Mayıs 25, 2008 8:40 am | |
| - FiRLaMa demiş ki:
- saolasn hatice bunları çok duydum ama çoğu yalandı
Kimlerden duydun ? | |
|
| |
FiRLaMa Genç Fb'li
Mesaj Sayısı : 131 Nerden : hayatı boşla gitsin Meslek : komedyen çırağı Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: sözler Paz Mayıs 25, 2008 5:01 pm | |
| sevdiklerim değer verdiklerimdn duydum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Nerden : RiHaNnAnIn KaLbİnDeN... Meslek : öğrenci Lakap : Rihanna Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: sözler Ptsi Mayıs 26, 2008 8:46 am | |
| öle olsun yaaaa çok duyuysan duymayanlardan bul koyy | |
|
| |
FiRLaMa Genç Fb'li
| Konu: Geri: sözler Ptsi Mayıs 26, 2008 9:35 pm | |
| tamm hatice sen yeterki iste ben hepsini tek tek yazarm | |
|
| |
| Konu: Geri: sözler Cuma Haz. 06, 2008 9:14 am | |
| istemiyom artık yazmayacam okuma yazdıklarımı?TAMAM mi canım.... | |
|
| |
FiRLaMa Genç Fb'li
| Konu: Geri: sözler Cuma Haz. 06, 2008 9:21 am | |
| tmm canım sen bilirsn artık ısrar yook bende | |
|
| |
Asi_MeLeK TıP-KoLiK GeNç
| Konu: Geri: sözler Cuma Haz. 06, 2008 1:31 pm | |
| - FiRLaMa demiş ki:
- tmm canım sen bilirsn artık ısrar yook bende
Sen ona bakma sen bize yardım ett böyle Çok sağol | |
|
| |
| sözler | |
|