Mesaj Sayısı : 1313 Yaş : 32 Nerden : Yüreğimin götürdüğü Yerden... Meslek : Öğrenci Lakap : BiRaz çaTLaK ve DeLi DoLu CiMCiMe Kayıt tarihi : 03/08/07
Konu: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir Çarş. Mayıs 07, 2008 3:39 pm
İsyan Etme Be Anam Doğduğum Güne Mutlu Olmak Hakkımmış Olduysam Bile Bir Zalim Düsürdü Beni Bu Hale Pişmanım Anam Bırakmıyorlar
İstermiydim Bu Soğuk Dağlarda Yatmayı Analar Yüreğine Ates Atmayı Verenler Utansın Elime Silahı Pişmanım Anam Bırakmıyorlar
Bir Zalim Karşımda Vururum Diyor Kaçanın Sonu Ölüm Diyor Nekadar Pişman Olursan Ol Anam Bu Dağlardan Dönen Olmuyor
Dost Sandıklarım Pusuda Bekler Kaçmaya Calıssam Vururlar Belki Her Gün Bir Zalim Nöbet Tutar Pişmanım Anam Bırakmıyorlar
HerGün Bir Zalim Daha Ölüyor Çogu Pisman Olmus Dönemiyor Ölüm Soğuktur Ama Kacılmıyor Pişmanım Anam Bırakmıyorlar
NOT : Bu Siir Mardin & Şırnak iLi Sınır Merkezınde Türk Askerleriyle Teröristler Arasında Cıkan Catısmada Ölü Olarak Ele Gecirilen [ berlivans ] Kod İsimli Teröristin Üzerinden Cıkmıstır
KnighT Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Nerden : Bizim Rahat Edemediğimiz Yerde Kimse İstraat Edmez!!! byKoZBeX Kayıt tarihi : 11/05/08
Konu: Geri: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir Paz Mayıs 11, 2008 3:46 pm
Son pişmanlık faydamı eder sonuçta terörist. ama acıdım gerçekten
NullMasTer_Boy SiTeMiZiN LoRd_KaRizMaSı
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 33 Nerden : Knight OnLiNe~~HaYaT OFLiNe Meslek : Ögrenci Lakap : :S:S:S::S Kayıt tarihi : 05/05/08
Konu: Knight demiş ki Paz Mayıs 11, 2008 4:24 pm
KnighT demiş ki:
katılıyorum Ben de Acıdım :s
Asi_MeLeK TıP-KoLiK GeNç
Mesaj Sayısı : 1313 Yaş : 32 Nerden : Yüreğimin götürdüğü Yerden... Meslek : Öğrenci Lakap : BiRaz çaTLaK ve DeLi DoLu CiMCiMe Kayıt tarihi : 03/08/07
Konu: Geri: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir Ptsi Mayıs 12, 2008 8:43 am
NullMasTer_Boy demiş ki:
KnighT demiş ki:
Haklısınız bende acıdım ama o bir terörist... !!!
NullMasTer_Boy SiTeMiZiN LoRd_KaRizMaSı
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 33 Nerden : Knight OnLiNe~~HaYaT OFLiNe Meslek : Ögrenci Lakap : :S:S:S::S Kayıt tarihi : 05/05/08
Konu: Asi_MeLek demis ki Ptsi Mayıs 12, 2008 9:04 am
Asi_MeLeK demiş ki:
NullMasTer_Boy demiş ki:
KnighT demiş ki:
Haklısınız bende acıdım ama o bir terörist... !!!
sana da katılıyorum:)
KnighT Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Nerden : Bizim Rahat Edemediğimiz Yerde Kimse İstraat Edmez!!! byKoZBeX Kayıt tarihi : 11/05/08
Konu: Geri: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir Ptsi Mayıs 12, 2008 2:46 pm
hepiniz acıyın aferin ama alıntı alıntı ne bu böyle :S:S
denizli_fm20 Alışan Üye
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 32 Nerden : denizli Meslek : öğrenci Lakap : omar Kayıt tarihi : 21/06/08
Konu: Geri: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir C.tesi Tem. 19, 2008 4:43 pm
doğru valla dönüş yok.............................
Asi_MeLeK TıP-KoLiK GeNç
Konu: Geri: Ölü Teröristin Üzerinden Çıkan Şiir C.tesi Tem. 19, 2008 11:03 pm
Eee yani.... Yapmış bir hata askerlerimizi şehit etmiş...